De Digitale Leider - Traject

Module 1

Met iPads kan je je manier van werken op eindeloos veel manieren veranderen. In de App Store vind je apps om te werken met materiaal, apps om je werking te beheren en apps waarmee u op een ultieme manier met collega’s kunt samenwerken.

Elke iPad wordt geleverd met een divers aanbod apps. Met apps als Mail, Contacten, Agenda, Safari, Herinneringen en Siri, die door veel directies worden gebruikt, kan je op één dag meer doen. Zo hou je tijd over voor andere dingen.

Module 2

Met zijn geavanceerde ontwerp, baanbrekende technologieën en supersnel mobiel internet is iPad overal inzetbaar. Zakelijke documenten en bestanden heb je in een handomdraai gedownload. Met een iPad heb je altijd en overal de beschikking over alle gegevens.

Dankzij iCloud ben je productiever dan ooit. Al je documenten, spreadsheets en presentaties zijn altijd helemaal up-to-date op al je apparaten. Inclusief alle wijzigingen. Dus op welk apparaat je ook werkt, het werkt overal hetzelfde.

Module 3

Een iPad wordt geleverd met een aantal apps voor de dingen die je elke dag doet, zoals e‐mailen en internetten. Maar mocht je je creatief willen uitleven, dan kun je onder andere iMovie downloaden. Je kunt HD-video-opnamen maken op iPad en bewerken op het Multi-Touch-display.

Of je nu nog nooit eerder met een iPad hebt gewerkt of een doorwinterde gebruiker bent, er valt altijd wel iets te leren over het gebruik van iPad in je school.